خروج از وضعیت تخمینی و رسیدن  به وضعیت واقعی  راه تکمیل شدن و رسیدگی سریعتر به بررسی موضوع مخاطرات دربخش کشاورزی

مدیر کل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهادکشاورزی بیان داشت: در بحث مدیریت بحران آنچه که ساختار سازمان است، بررسی موضوع مخاطرات به ویژه در بخش کشاورزی است و ما با سفر به شهرستان‌ها میخواهیم از وضعیت تخمینی خارج و به وضعیت واقعی برسیم و روند اداری رسیدگی را هرچه زودتر تکمیل نماییم.وی با بیان اینکه قنات یک موهبت طبیعی و الهی است که به واسطه فرهنگ غنی گذشتگان نگهداری شده افزود: اخیرا بخشی از حضور ملموس مردم را نه تنها تقویت نکرده‌ایم بلکه آن را تضعیف هم کرده‌ایم و قناتی که میراث‌دار آن مردم هستند و پیشینه مهارت فنی در اختیار مردم است را از مردم گرفته‌ایم.
🔸 وی ادامه داد: برای حراست و نگهداری از قنوات باید در روستاها و در بین روستاییان باشیم و قنات که یک بحث شبکه آبرسانی است باید به مردم بازگردد.
🔸 رشنو تاکید کرد: باید شرایطی ایجاد شود که متولیان قنات ساماندهی شده و صندوقی ایجاد شود تا بهره‌برداران و مالکان قنات در حوادث مختلف در طول سال پای کار باشند.
🔸 مدیر کل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهادکشاورزی همچنین با بیان اینکه بیمه باید تسری پیدا کند افزود: متاسفانه ضریب پوشش بیمه در کل کشور حدود ۴۰ درصد است که باید افزایش بیشتری داشته باشد از جمله در بحث قنات به عنوان یک میراث باید در پوشش بیمه ای قرار بگیرد.
🔸 رشنو همچنین بندسارها و سیل بندها را یکی از نشانه های مشارکت مردم در عمران و آبادانی کشور دانست و افزود: در دوران های گذشته مردم متولی همین بندسار ها بوده اند.
🔸 وی افزود: پیگیر تامین اعتبار مباحث جبران خسارت وارده به بخش کشاورزی و دامپروری هستیم و انشاا... بتوانیم در زمینه های مختلف، اعتباراتی را به استان تزریق نماییم.