توصیه های بهداشتی ذبح دام در روز عید قربان
توصیه های بهداشتی به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان در آستانه عید قربان
?کشتار دام به صورت رایگان و فقط در کشتارگاه شهرداری بشرویه صورت می پذیرد.
? به هیچ عنوان دام در منازل و معابر عمومی ذبح نشود.
?از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه میشوند، خودداری شود .
?افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند.
?خونابهها باید به طریق بهداشتی دفع شود.
?گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای 4 درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.
?جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد، مصرف شود .
?به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند.